divendres, 9 de gener del 2015

A les vacances de Nadal hem fet moltes coses, per exemple anar al cine a veure Pingüins de Madagascar, al Circ de Gel i a la Cavalcada de reis, i ens ho hem passat molt bé!

Al circ de gel vam veure moltes actuacions de acrobàcies que pujaven molt a dalt, uns pallassos i unes noies que saltaven a la corda sobre un monocicle. Amb els pallassos vam riure de valent però el que ens va sorprendre més era com podien saltar a la corda sense caure!



I al dia de Reis vam passar la tarda amb la Loubna i la seva padrina l'Aina. Primer vam anar a casa l'Aina a berenar xocolata desfeta i melindros. I vam rebre regals perquè ens hem portat super bé :)
quan baixàvem les escaleres estaven fosques i vam tenir que encendre el mòbil de la Núria i l'Aina per fer de llanterna i ens vam amagar per espantar-les. Després vam anar cap a la Cavalcada de Girona i ens vam haver d'esperar molta estona perquè no arribaven els Reis i vigilar que ningú se'ns colés i poder agafar molts caramels (tot i que un noi es va colar quan la Núria va anar a comprar aigua...) Però ens va agradar molt perquè les carrosses eren molt maques i vam cantar moltes vegades la cançó dels Reis de l'Orient.

Ja us anirem posant el dia del què fem!!!

Aminata i Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada